SEO – Empirische Wetenschap

SEO is een onderwerp dat niet makkelijk is te begrijpen , laat staan te beheersen - in feite is het waarschijnlijk een van de meer uitdagende aspecten van het beheer van uw online business, simpelweg omdat er in feite niets zwart-wit is in het proces van het optimaliseren van een bedrijf voor zoekfuncties. In SEO zijn er slechts voortdurende observaties , analyses en aanpassingen die leiden tot strategie, tactiek , en implementatie. Hoewel dit proces misschien intimiderend overkomt, hoeft dit niet zo te zijn.

Stelt u zich eens voor op zoek te zijn naar die éne zin waarvan u zo graag wilt dat hij hoog scoort en die gekwalificeerde zoekverkeer genereerd. Dan is uw website bij het zoeken comfortabel genesteld in de eerste pagina met zoekresultaten . Dan ontvangt u gekwalificeerde leads en conversies van uw bezoekers . Stelt u zich eens voor dat u het gevoel heeft dat u in de loop van de tijd geleerd heeft welke SEO stappen werden gezet , welke inbound marketing tactieken werden gebruikt , en welke algehele processen hielpen dat waar te maken. Met genoeg tijd en moeite is dit mogelijk , en wij kunnen helpen . Wij helpen u SEO als onderdeel van uw inbound marketing te begrijpen en gebruiken.

Waarom Kiezen voor onze Consultancy

Hogere rankings = meer inkomen. Google verwerkt miljoenen zoekopdrachten per dag en ruim 60% van alle clicks zijn op de eerste 3 organische zoekresultaten. Onderzoeken tonen aan dat ruim 70% van alle zoekers niet verder kijken dan pagina 1 van het zoekresultaat. Wij helpen ondernemingen om de beste positie te krijgen voor hun doelgroep.

Dat is nog maar het begin. Wij stoppen niet bij simpelweg het verhogen van de hoeveelheid traffic, leads en verkopen naar en op uw website, maar focussen ook op het genereren van kwalitatieve, hoogwaardige leads en verkopen. Omdat een toegenomen volume niet genoeg is, leren wij u zelfs hoe u uw landingspagina’s kunt optimaliseren en kopij toe kunt voegen voor verbeterde CTR (click-through rate) en CVR (conversion rate) zodat u meer inkomsten kunt genereren met minimale inzet.

Uw SEO moet bepalen hoe we kunnen werken met u. Elke site die op onze weg komt heeft unieke sterke en zwakke punten, net als elk bedrijf erachter. Ons doel is om u te helpen uw activa te verheffen en de zwakke punten te minimaliseren, met een nadruk op lange-termijn resultaten. We bieden SEO advies voor de korte termijn, doorlopende SEO beheer en, daar overal tussenin, creatieve SEO ondersteuning.

Wat Krijgt U

  • Uw site gepositioneerd in de TOP 10 zoekresultaten in Google, Yahoo en Bing
  • Het begrijpen van het proces dat wij voor u hebben uitgevoerd en het begrijpen van de algemene principes van SEO
  • Transparante procedure
  • Strategische benadering van uw onderneming, klanten en concurrenten
  • Realistische verwachtingen en maximum mogelijk resultaat
  • Nadruk op ROI

Wat We Doen

SEO-strategie en Competitief Onderzoek - Hoe neemt uw huidige online aanwezigheid het op tegen uw belangrijkste concurrenten? Waar zijn de gaten in hun SEO strategieën die waardevolle kansen kunnen worden voor uw eigen product? Digitale Tulip zal een op maat gemaakte SEO strategie voor uw website creëren op basis van uw unieke uitdagingen, behoeften en lange-termijn doelstellingen om u te helpen opvallen in uw niche.

SEO Keyword Onderzoek – Wij doen keyword onderzoek met als doel de meest relevante, verkopende en toepasselijke keywords te vinden gericht op uw specifieke doelgroep (inclusief zowel particuliere klanten als zakelijke beslissers) en doen daar een beroep op in verschillende stappen van de verkoopcyclus.

Website Optimalisatie – Digital Tulip kan samenwerken met uw interne team om uw website te optimaliseren en moderniseren door gebruik te maken van de nieuwe doelgerichte keywords tijdens de keyword onderzoeksfase van uw SEO service campagne. Door gebruik te maken van WordPress, Drupal of wat voor CMS uw team dan ook gebruikt, kunnen wij helpen met de website optimalisatie, het proces van het opnieuw ontwerpen, inhoudsconsolidatie en meer.

SEO Link Building – U moet de juiste links bouwen vanaf de juiste websites teneinde de juiste soort bezoekers naar uw site te trekken. Digital Tulip profiteert van waardevolle link building bronnen en helpt u al uw marketing inspanningen in te bouwen in uw link building strategie.

SEO Rapportage – Aan het eind van elke maand zal uw toegewijde SEO specialist verschillende rapporten uitbrengen, inclusief vermelding van de groei van organisch verkeer, compleet met link building rapporten en meer, zodat uw precies kunt zien welke impact uw SEO campagne heeft op uw site!